Labākā atsauce uz FERRANDI Paris sātīgajiem franču charcuterie jeb gaļas ēdieniem un citiem pikantiem smēriņiem.
Šajā pilnīgajā gaļas gatavošanas kursā, kurā ietilpst vārītas terīnas, pastētes un sāļi pīrāgi, ko piedāvā pasaulslavenā kulinārijas skola FERRANDI Paris, ir iekļautas septiņdesmit franču gaļas izstrādājumu receptes ar detalizētiem norādījumiem par mīklu, desu un dažādu gaļas un bezgaļas pastu gatavošanu. Receptes tiek sakārtotas pēc kategorijām – pastētes, pīrāgi un tortes; terīnes un presēta gaļa; ripiņas un gaļa un zivis; pildīti ēdieni; un vārītas gaļas izstrādājumi.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: