Reģistrējies un saņem 10% atlaidi visām pilnas cenas precēm!

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School

€35.90

Labākā atsauce uz FERRANDI Paris sātīgajiem franču charcuterie jeb gaļas ēdieniem un citiem pikantiem smēriņiem.

Šajā pilnīgajā gaļas gatavošanas kursā, kurā ietilpst vārītas terīnas, pastētes un sāļi pīrāgi, ko piedāvā pasaulslavenā kulinārijas skola FERRANDI Paris, ir iekļautas septiņdesmit franču gaļas izstrādājumu receptes ar detalizētiem norādījumiem par mīklu, desu un dažādu gaļas un bezgaļas pastu gatavošanu. Receptes tiek sakārtotas pēc kategorijām – pastētes, pīrāgi un tortes; terīnes un presēta gaļa; ripiņas un gaļa un zivis; pildīti ēdieni; un vārītas gaļas izstrādājumi.

  • Autors: FERRANDI Paris
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9782080294678
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2023
  • Lpp.:288

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Dalies sociālajos tīklos:

Kāds nesen iegādājās Kāds nesen iegādājās

Šīs preces ir pamanījuši citi e-veikala apmeklētāji
Puksītis. Trešā grāmata
Rasa Bugavičute - Pēce, Sandis Pēcis

Puksītis. Trešā grāmata

€8.81 €4.95
Nekas man nepatīk
Rolands Virks

Nekas man nepatīk

€14.50
Kaku stāsti
Ansis un Monta Klintsoni ( sastādītāji)

Kaku stāsti

€14.95
Drūmais kaps
Romija Felka

Drūmais kaps

€20.95

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties