Reģistrējies un saņem 10% atlaidi visām pilnas cenas precēm!

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School

€35.90

Labākā atsauce uz FERRANDI Paris sātīgajiem franču charcuterie jeb gaļas ēdieniem un citiem pikantiem smēriņiem.

Šajā pilnīgajā gaļas gatavošanas kursā, kurā ietilpst vārītas terīnas, pastētes un sāļi pīrāgi, ko piedāvā pasaulslavenā kulinārijas skola FERRANDI Paris, ir iekļautas septiņdesmit franču gaļas izstrādājumu receptes ar detalizētiem norādījumiem par mīklu, desu un dažādu gaļas un bezgaļas pastu gatavošanu. Receptes tiek sakārtotas pēc kategorijām – pastētes, pīrāgi un tortes; terīnes un presēta gaļa; ripiņas un gaļa un zivis; pildīti ēdieni; un vārītas gaļas izstrādājumi.

  • Autors: FERRANDI Paris
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9782080294678
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2023
  • Lpp.:288

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Dalies sociālajos tīklos:

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder
Vegan Soulicious : Plant-Based Island Cooking
Charlise Rookwood

Vegan Soulicious : Plant-Based Island Cooking

€29.90
K-Quick : Korean Food in 30 Minutes or Less
Judy Joo

K-Quick : Korean Food in 30 Minutes or Less

€35.90
Easy Air Fryer
Jamie Oliver

Easy Air Fryer

€24.90
Bake It Easy : One-pan Recipes That Prove Baking is a Piece of Cake
Tom Oxford, Oliver Coysh

Bake It Easy : One-pan Recipes That Prove Baking is a Piece of Cake

€24.90

Kāds nesen iegādājās Kāds nesen iegādājās

Šīs preces ir pamanījuši citi e-veikala apmeklētāji

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties