Reģistrējies un saņem 10% atlaidi visām pilnas cenas precēm!

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School

€35.90

Labākā atsauce uz FERRANDI Paris sātīgajiem franču charcuterie jeb gaļas ēdieniem un citiem pikantiem smēriņiem.

Šajā pilnīgajā gaļas gatavošanas kursā, kurā ietilpst vārītas terīnas, pastētes un sāļi pīrāgi, ko piedāvā pasaulslavenā kulinārijas skola FERRANDI Paris, ir iekļautas septiņdesmit franču gaļas izstrādājumu receptes ar detalizētiem norādījumiem par mīklu, desu un dažādu gaļas un bezgaļas pastu gatavošanu. Receptes tiek sakārtotas pēc kategorijām – pastētes, pīrāgi un tortes; terīnes un presēta gaļa; ripiņas un gaļa un zivis; pildīti ēdieni; un vārītas gaļas izstrādājumi.

  • Autors: FERRANDI Paris
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9782080294678
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2023
  • Lpp.:288

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

MELNĀS PIEKTDIENAS pasūtījumi tiks apstrādāti un izsūtīti sākot ar 02.12.2025. Pasūtījumu apstrādes laiks var aizņemt no 5 līdz 10 darba dienām.

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.

Photo

Pasūtījumu apstrāde notiek darba dienās. Apmaksātie pasūtījumi tiek apstrādāti un izsūtīti 2-5 darba dienu laikā.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Dalies sociālajos tīklos:

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder

Kāds nesen iegādājās Kāds nesen iegādājās

Šīs preces ir pamanījuši citi e-veikala apmeklētāji
Cep gaisā

Cep gaisā

€24.95
Kolēģe
Frīda Makfadena

Kolēģe

€20.95
Klasiskās taro kārtis

Klasiskās taro kārtis

€29.90

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties