Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School

€35.90

Labākā atsauce uz FERRANDI Paris sātīgajiem franču charcuterie jeb gaļas ēdieniem un citiem pikantiem smēriņiem.

Šajā pilnīgajā gaļas gatavošanas kursā, kurā ietilpst vārītas terīnas, pastētes un sāļi pīrāgi, ko piedāvā pasaulslavenā kulinārijas skola FERRANDI Paris, ir iekļautas septiņdesmit franču gaļas izstrādājumu receptes ar detalizētiem norādījumiem par mīklu, desu un dažādu gaļas un bezgaļas pastu gatavošanu. Receptes tiek sakārtotas pēc kategorijām – pastētes, pīrāgi un tortes; terīnes un presēta gaļa; ripiņas un gaļa un zivis; pildīti ēdieni; un vārītas gaļas izstrādājumi.

  • Autors: FERRANDI Paris
  • Ražotājs: Flammarion
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9782080294678
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2023
  • Lpp.:288

Prece pieejama noliktavā!

Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

Photo

Atlaide pilnas cenas precēm. Atlaides nesummējas!

Photo

Pasūtījumu apstrāde notiek darba dienās no plkst. 10:00 līdz 18:00.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Photo

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā raksti uz eveikals@eglobuss.lv vai zvani +37125615675.

Dalies sociālajos tīklos:

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder

Kāds nesen iegādājās Kāds nesen iegādājās

Šīs preces ir pamanījuši citi e-veikala apmeklētāji
Little Book of Dior
Karen Homer

Little Book of Dior

€18.90
How to Spot a Fascist
Umberto Eco

How to Spot a Fascist

€4.90
Paris: A Literary Anthology
Zachary Seager

Paris: A Literary Anthology

€11.90

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties