Šī ir galvenā rokasgrāmata par ēdienu gatavošanu ar šokolādi no Ferrandi - Parīzes kulinārijas skolas, kuru laikraksts Le Monde nodēvēja par "gastronomijas Harvardu".
Šī grāmata piedāvā pilnīgu šokolādes kursu mājas pavāram no pasaulē pazīstamās profesionālās kulinārijas skolas Ferrandi Paris. Tajā izklāstītas visaptverošas metodes darbam ar šokolādi, sākot ar stindzināšanu un dekoratīviem rotājumiem un beidzot ar tādām receptēm kā Opéra konditoreja vai izkausēta šokolādes kūka.
No bagātīgas šokolādes ganšas līdz mutē kūstošām trifelēm, šī grāmata ved topošos maizniekus cauri visiem soļiem - no pamatiemaņām līdz īpašiem gadījumiem. Sākot ar padomiem, kā aprīkot virtuvi, līdz svarīgākajiem paņēmieniem, pildījumiem un rotājumiem, grāmata aptver visu - no ātrajiem desertiem līdz svētku ēdieniem un no saldētiem saldējumiem un sorbetiem līdz konfektēm.
Ferrandi piedāvā intensīvu kursu cepšanas mākslā ar šokolādi. Šī pilnībā ilustrētā pavārgrāmata, ko sarakstījusi skolas pieredzējušo pavāru meistaru komanda un kas ir pielāgota mājas pavāriem, sniedz visas pamattehnikas un receptes, kas ir slavenās franču šokolādes tradīcijas pamatelementi, soli pa solim izskaidroti tekstā un attēlos. Praktiskā informācija ir atspoguļota tabulās, diagrammās un sānu joslās, lai būtu ērta uzziņa. Viegli izpildāmās receptes ir sadalītas pēc grūtības pakāpes, ļaujot lasītājiem laika gaitā pilnveidot savas prasmes.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: