Kā pagatavot graudaugu ēdienus, lai tie būtu garšīgi un arī veselīgi?
Šajā grāmatā aprakstītas 10 dažādas graudaugu kultūras un sēklas, un pat iesācējs virtuvē sev atradīs piemērotāko un garšīgāko recepti no pilngraudiem, putraimiem vai ātri pagatavojamiem graudiem – atkarībā no savām vēlmēm, iespējām un veselības stāvokļa.
Uzmanība pievērsta graudaugu sagatavošanai tā, lai ēdiens spēcinātu cilvēka gremošanu un organismam būtu iespējami pilnvērtīgāk. Tāpēc grāmatā sniegti padomi graudu mērcēšanai pirms gatavošanas, tos atraisot, gatavošanas ilgumam un pēcbriedei. Tik pat svarīgas ir garšvielas, kuras katrs cilvēks ēdienam var pievienot pēc savas gaumes. Tomēr atsevišķā grāmatas nodaļā ir ieteikumi graudaugu labai saderībai ar kādu garšaugu vai garšvielu.
Jūs atradīsit dažādu tautu tradicionālu ēdienu receptes: putras, picas, sviestmaizes, salātus, saldēdienus un dzērienus.
Agronome un šīs grāmatas tulkotāja Ilze Žola pievienojusi četras receptes, kuras viņas mājās gatavo kopš bērnības.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: