Šis gastronomiskais ceļojums pa Japānu apvieno kultūras saskares punktus un autentiskas receptes, lai aprakstītu neskaitāmo garšu, sastāvdaļu un tradīciju daudzveidību, kas veido šīs arhipelāga valsts aizraujošo ēdienu kultūru.
Atklājiet Japānas kulinārijas dzīvi, ceļojot pa Japānas simboliskajiem ģeogrāfiskajiem reģioniem, kur katram ir sava unikāla kulinārijas identitāte. Katrs reģions ir aprakstīts atsevišķā nodaļā, tostarp receptes, kas atspoguļo reģionu raksturīgās garšas.
Acīm tīkama grāmata, kas izgatavota japāņu stilā, ir pilna ar fotogrāfijām un ilustrācijām, kā arī sniedz bagātīgu informāciju par dažādām tēmām. Tajā ir iekļautas 60 receptes, kas pielāgo japāņu mājas virtuvi rietumu virtuvēm, izmantojot Eiropā un Amerikas Savienotajās Valstīs viegli pieejamas sastāvdaļas.
Šī kulinārijas ceļojumu dienasgrāmata ir ideāls risinājums mājas pavāriem, kas interesējas par japāņu virtuvi, kā arī ikvienam, kurš interesējas par japāņu kultūru. Tajā ir aprakstīta Japānas virtuves sarežģītā vēsture un tās saistība ar valsts ģeogrāfiju, vēsturi un cieņu pret dabu.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: