Pārtikas konservēšana mājās ir ļoti svarīga, lai ēstu sezonāli, ilgtspējīgi, ar zemu atkritumu daudzumu un, pats galvenais, ļoti garšīgi. Ikviens var apgūt konservēšanas mākslu, izmantojot šo vērtīgo grāmatu par konservēšanu, kas nodrošina vienas pieturas resursu. Neatkarīgi no tā, vai esat meklējis savvaļā, savācis produktus no sava sakņu dārza vai mazdārziņa vai meklējis labākos sezonas pirkumus lielveikalā vai tirgū, šajā grāmatā ir vairāk nekā 100 garšīgu augļu un dārzeņu, gaļas un zivju konservēšanas receptes.
Emma Makdonalda sniedz skaidrus un visaptverošus norādījumus par konservēšanu, žāvēšanu, marinēšanu, pildīšanu pudelēs/konservēšu, kristalizēšanu un saželēšanu; kā arī visu veidu ievārījumu, čatniju, uzlējumu, augļu liķieru, terīnu, sieru un sviestu receptes. Ikviena klasika ir pārklāta, tostarp: gravlax (zaļumos marinēts kaltēts lasis), confit (lēni cepta pašas taukos) vista, sukādes mizas, cidoniju siers, piparmētru želeja, sīpolu marmelāde, mango čatnijs, sloku ogu džins un piccalilli (pikanto dārzeņu sinepju mērce). Ir daudzi citi, daži no tiem ir gadsimtiem veci, daudzi no tiem ar mūsdienīgu pieskaņu, piemēram, banānu un dateļu čatnijs un greipfrūtu un plūškoka ziedu marmelāde.
Emma ietver arī ekspertu padomus par problēmu novēršanu un informāciju par visu nepieciešamo aprīkojumu. Paņemiet marles lupatas un filtrēšanas piltuvi un sāciet konservēt!
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: