Satriecoša jaunā pavārgrāmata no Michelin zvaigznes ieguvēja šefpavāra Markusa Varinga. Laipni lūdzam Markusa Varinga virtuvē — iemācieties gatavot ar Michelin zvaigzni apbalvotā šefpavāra iecienītākās mājās gatavotās receptes un izbaudiet viņa garšīgākās maltītes. Šis ir ēdiens, ko Markusam patīk radīt un dalīties mājās ar ģimeni un draugiem.
No gardām nedēļas vakariņām un nedēļas nogales brīnumiem līdz izciliem ēdieniem un īpašiem desertiem – katrā lapā ir kaut kas apmierinošs un garšīgs. Ar nodaļām, tostarp Worth the Wait, kas iepazīstina ar lēnas gatavošanas mākslu; Tirgus dārzs, kurā ir iekļautas daudzas dinamiskas dārzeņu receptes, un Simply Essential, kas parāda, kā īpaši efektīvi izmantot atgriezumus un pārpalikumus. Šajā grāmatā Markuss dalās ar milzīgajām zināšanām un ekspertīzi, lai palīdzētu jums izveidot neticamus ēdienus, piemēram, viņa rozmarīna un iesala glazētos ēdienus. Jēra vēders; Nduja un Feta Ravioli; Persiku, Radicchio un kūpinātu mandeļu salāti un Svētā Klementa sīrupa pīrāgs. Līdzās receptēm, kuras viņš mīl, Markuss atklāj arī pašus labākos paņēmienus, padomus, trikus un procesus, ko viņš ir apguvis savas karjeras laikā, lai jūs varētu ar pārliecību pagatavot visus savus ēdienus.
Virtuve ir vieta, kur cilvēki sanāk kopā, lai paēstu, atpūstos un izpaustos. Atklājiet Markusa virtuvi un izbaudiet patiesi neaizmirstamu maltīšu radīšanas un kopīgošanas prieku.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: