Reģistrētiem lietotājiem -10% atlaide pilnas cenas grāmatām un kancelejas precēm!

Parsi : From Persia to Bombay: recipes & tales from the ancient culture

€24.90

No Dinaza Antija neticamā tamarinda un kokosriekstu zivju karija; jēra gaļas, kas sautētas ar kanēli un hunza aprikozēm, līdz ceptiem olu krēmiem ar safrānu un kardamonu, Parsi virtuve ir persiešu un indiešu garšu saplūšana: unikāla un ļoti garšīga.
Savā debijas pavārgrāmatā St. John Bread & Wine šefpavārs Faroks Talati apkopo klasiskās Parsi receptes no saviem ceļojumiem pa Indiju un virtuvē pavadītā laika ģimenes lokā, atklājot tās šeit, lai Jūs varētu atklāt un izbaudīt savās mājās.

Apvienojot persiešu un indiešu virtuves ēdienus ceļojumā no ģimenes dzīves Rietumlondonā līdz pat Gudžaratai un tālāk, kā arī stāstot par receptēm, stāstiem un fotogrāfijām, Parsi ir daudz vairāk nekā pavārgrāmata — tā ir mīlestības vēstule Parsi, tās kultūrai un cilvēkiem.

  • Autors: Farokh Talati
  • Ražotājs: Bloomsbury Publishing PLC
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9781472988690
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2022
  • Lpp.:368

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Dalies sociālajos tīklos:

Produkta apraksts

"Es esmu satriekta par šo grāmatu. Tā ir tikpat aizraujoša, cik skaista, un tā ir pilna ar ēdienu, ko es ļoti gribu ēst! NIGELA LĀSONE

"Vienīgā grāmata, kas jums jebkad būs nepieciešama par Parsi kulināriju" ANŽELA HARTNETA

No Dinaza Antija neticamā tamarinda un kokosriekstu zivju karija; jēra gaļas, kas sautētas ar kanēli un hunza aprikozēm, līdz ceptiem olu krēmiem ar safrānu un kardamonu, Parsi virtuve ir persiešu un indiešu garšu saplūšana: unikāla un ļoti garšīga.
Savā debijas pavārgrāmatā St. John Bread & Wine šefpavārs Faroks Talati apkopo klasiskās Parsi receptes no saviem ceļojumiem pa Indiju un virtuvē pavadītā laika ģimenes lokā, atklājot tās šeit, lai Jūs varētu atklāt un izbaudīt savās mājās.

Receptes ietver:
Parsi omlete
Melnie cukurkukurūzas un panera salāti
Persiešu apbrūninātie rīsi
Parsi kheema
Kedgeree — Parsi versija
Prawn Patio
Saldināts safrānā cepts mango
Kardamona virtuļi
Apvienojot persiešu un indiešu virtuves ēdienus ceļojumā no ģimenes dzīves Rietumlondonā līdz pat Gudžaratai un tālāk, kā arī stāstot par receptēm, stāstiem un fotogrāfijām, Parsi ir daudz vairāk nekā pavārgrāmata — tā ir mīlestības vēstule Parsi, tās kultūrai un cilvēkiem.

'Protams, tā ir Parsi klasika. Lieliska lasīšana un lieliska ēšana” FERGUSS HEDERSONS

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties