No Dinaza Antija neticamā tamarinda un kokosriekstu zivju karija; jēra gaļas, kas sautētas ar kanēli un hunza aprikozēm, līdz ceptiem olu krēmiem ar safrānu un kardamonu, Parsi virtuve ir persiešu un indiešu garšu saplūšana: unikāla un ļoti garšīga.
Savā debijas pavārgrāmatā St. John Bread & Wine šefpavārs Faroks Talati apkopo klasiskās Parsi receptes no saviem ceļojumiem pa Indiju un virtuvē pavadītā laika ģimenes lokā, atklājot tās šeit, lai Jūs varētu atklāt un izbaudīt savās mājās.
Apvienojot persiešu un indiešu virtuves ēdienus ceļojumā no ģimenes dzīves Rietumlondonā līdz pat Gudžaratai un tālāk, kā arī stāstot par receptēm, stāstiem un fotogrāfijām, Parsi ir daudz vairāk nekā pavārgrāmata — tā ir mīlestības vēstule Parsi, tās kultūrai un cilvēkiem.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: