Šos sātīgos ēdienus, kas pagatavoti no viena katla un aromatizēti ar smaržīgām garšvielām, gatavo un pasniedz elegantā, īpaši konstruētā traukā, ko sauc arī par tagīnu. Ghillie Basan garšīgo autentisko recepšu krājumā atradīsiet dažas no Marokas virtuves klasikas ēdieniem, piemēram, grezno jēra gaļas tagīnu ar dateļiem, mandelēm un pistācijām un pikanto vistas gaļas tagīnu ar konservētu citronu, zaļajām olīvām un timiānu. Iekļautas arī mazāk tradicionālas, bet tikpat gardas liellopu gaļas un zivju receptes - izmēģiniet liellopu gaļas tagīnu ar saldajiem kartupeļiem, zirņiem un ingveru vai jūrasvelnu, kartupeļu, tomātu un melno olīvu tagīnu. Sirsnīgu dārzeņu tagīnu klāstā ir arī mazie baklažāni ar koriandru un piparmētrām, kā arī sviesta kabači, šalotes, sultāni un mandeles. Tāpat ir dotas receptes klasiskā kuskusa, kas ir klasiska piedeva tagīniem, variācijām, kā arī daudz ideju par svaigu garšu salātiem un dārzeņu piedevām, ko pasniegt kā daļu no Marokas stila mielasta.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: