Register and get 10% discount!

Jauna atsauksme #14

Grāmatu blogeres @thebibliotekare atsauksme par Tasha Coryell trilleri ''Love Letters to a Serial Killer''
Jauna atsauksme #14

NOVĒRTĒJUMS: 5⭐️/5⭐️

📖 Hana vairs nevar rakstīt savam bijušajam - tas ir pārāk skumji. Viņa nevar arī atriebties jaunajam priekšniekam, kurš atņēma viņai paaugstinājumu amatā, - viņa tiks atlaista. Taču viņa var uzrakstīt virkni niknu vēstuļu Viljamam Tompsonam, kurš arestēts par vairāku sieviešu slepkavībām, ar kurām viņš bija kļuvis tuvs. 
Hana ir šokēta, kad Viljams atraksta atpakaļ, un katra atbilde ir pārsteidzošāka par iepriekšējo. Un, kad komunikācija no ziņkāres pārvēršas apsēstībā, Hannai nākas aizdomāties, vai Viljams varētu būt nevainīgs un vai viņa vispār vēlas, lai viņš tāds būtu...

📌 Aizraujošs stāsts, kas spēj piesaistīt lasītāju jau no pirmajām lappusēm. Autore meistarīgi veido spriedzi, atklājot galveno varoņu savstarpējās attiecības un to, kādas sekas ir ieslodzītā un viņa pielūdzējas vēstuļu rakstīšanai. Grāmata ne tikai piedāvā aizraujošu sižetu, bet arī liek lasītājam pārdomāt morāles jautājumus, piemēram, par sabiedrības nosodījumu uzzinot, ka sieviete ir pielūdzēja iespējamai sērijveida slepkavai. Galvenās varones un iespējamās slepkavas pārdzīvojumi aprakstīti detalizēti un reālistiski, padarot stāstu ticamu un viegli ļaujot lasītājam just līdzi galvenajiem varoņiem.
📌 Lai arī grāmatas iznākums ir nedaudz paredzams, tas tāpat neliedza man izbaudīt šo stāstu. Vienmēr esmu domājusi, kā ir būt sērijveida slepkavas pielūdzējai un tad šī grāmata sniedza lielisku ieskatu tam. Lai arī galvenā varone Hana dara kaut ko pilnīgi traku, taču tajā pašā laikā viņa ir arī smieklīga, patiesa, pašapzinīga, kas savā veidā lika justies līdzīgi viņai.
📌Izcils trilleris tiem, kas meklē spriedzes pilnu stāstu ar daudziem neparedzamiem pavērsieniem.

 


Grāmata apmaiņā pret godīgu atsauksmi. Paldies @thebibliotekare

Lai iegādātos grāmatu SPIED ŠEIT

Didn't find what you were looking for? Let's help!

get in touch