Leģendārā šefpavāra Anthony Bourdain klasiskā pavārgrāmata apvieno gardas franču braserī receptes ar viņa asprātīgo un tiešo stilu. No steika frī un teļa ribiņām līdz foie gras un gliemežiem ar riekstiem – katra recepte ir vienkārši izskaidrota, it kā pats Bourdain stāvētu tev blakus virtuvē.
Grāmata ir praktisks ceļvedis un kulinārijas piedzīvojums vienlaikus, kas iedvesmos gan pavārus, gan Bourdain cienītājus. Jaunajā izdevumā iekļauts jauns ievads no Fergus Henderson un saglabāta oriģinālā Bourdain garša.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
 
                                Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
 
                                Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.
 
                                Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: