Aizraujošs ievads smalko viskiju pasaulē, ko jums piedāvājis vislabāk pārdotais autors, restorāns, bāra īpašnieks un pasaules klases dzērienu pazinējs Tristans Stīvensons.
Tristans pēta viskija izcelsmi, sākot ar ārkārtas ķīniešu destilācijas pionieriem pirms vairāk nekā 2000 gadiem un beidzot ar medicīniskā "aqua vitae" (dzīvības ūdens) atklāšanu, līdz pat visam. mēs zinām kā viskiju. Izpētiet iesala burvību, garšas attīstību un pārsteidzošo mucu novecošanas procesu, uzzinot par viskija gatavošanu. Pēc tam jūs varētu izvēlēties izmantot visas Tristana bāra prasmes, izmantojot iedvesmojošus mājas maisījumus un viskija kokteiļus. Šī aizraujošā, izklaidējošā un visaptverošā grāmata noteikti patiks gan entuziastiem, gan iesācējiem.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: