Iznākusi Ilonas Klovānes un Aijas Geidas grāmata "Audzējami, kopjami un ēdami ķirbji". ĶIRBIS nav nekāds nieka dārzenis – par to pārliecināsies katrs! Ne velti tas kļuvis par latviska dārza neatņemamu iemītnieku. Saulaino apalīti var ēst, lietot skaistumkopšanā, to var pat izmantot ārstniecībā. Būtībā ķirbis ir liela oga, pildīta ar daudzām sēklām. Nobrieduša, istabā glabāta ķirbja pamatīgā miza un biezādainās sēklas dara to dzīvotspējīgu līdz pat nākamajam pavasarim. Ķirbju ēdieni sniedz sāta sajūtu, nesagādājot organismam liekas kalorijas, drīzāk palīdzot no tām atbrīvoties. Panākumus ķirbju audzēšanā var nodrošināt ar zināšanām un darbu, sarūpējot augiem tīkamus apstākļus. Pirms iegādāties ķirbju sēklas, der ielāgot, kādai grupai katra šķirne pieder, jo ķirbju ir ļoti daudz.
This item is out of stock
Leave your e-mail and you will receive a message as soon as it is available again!
Discount on full price items. Discounts cannot be combined!
Free delivery to OMNIVA parcel machines in Latvia for orders over €40.00.
Free delivery to any GLOBUSS bookstore within 2-5 working days.
Share on social networks: