Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska, sātīga un garda. Atklātas kulinārijas viltībiņas, kas atvieglos darbu virtuvē. Šeit doti padomi kā uzglabāt gaļu, kas ir svaiga vai saldēta, kā pārbaudīt vai gaļa ir svaiga, kā apstrādāt zivis, vēžus un jūras produktus, padomi, kā uzlabot tiem garšu. Pamatēdienu veido arī piena produkti un miltu izstrādājumu, par kuriem šeit nav aizmirsts. Bet vasaras un rudens bagātības baudot, smelies iedvesmu kā apstrādāt augļus, ogas, dārzeņus un sēnes.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: