Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

Rudens burciņā (gaiši zils vāks) Salds+ skābs= labais!

€1.75

Žurnāla "Praktiskais Latvietis" autoru pārbaudītas konservēšanas receptes, 50 uzticami padomi iesācējām un pieredzējušām saimniecēm. Izmēģini un tev izdosies! Kā savienot nesavienojamo: āboli + tomāti; kas ir čatnijs, 8 gurķu konservēšanas receptes, ievārījumi pie siera un cepeša.

  • Ražotājs: Latvijas mediji
  • ISBN kods: 2100003651976
  • Izdošanas gads:2010

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!

Photo

Atlaide pilnas cenas precēm. Atlaides nesummējas!

Photo

Pasūtījumu apstrāde notiek darba dienās no plkst. 10:00 līdz 18:00.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Photo

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā raksti uz eveikals@eglobuss.lv vai zvani +37125615675.

Dalies sociālajos tīklos:

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties