Grāmatas autore Vaira Kārkliņa, Dabas studijas „SKARA” dibinātāja un vadītāja, izzina savvaļas augu lietošanas iespējas dažādos virzienos. Viens no virzieniem ir savvaļas augu virtuve. Kopš 2004. gada autore pēta un izmēģina receptes, organizē kursus augu iepazīšanai un ēdienu gatavošanas meistarklases domubiedriem un interesentiem. Šī darba rezultātā 2016. gadā tika izdota grāmata „Savvaļas augu virtuve”, bet 2017. gadā grāmata „Augu hidrolāti veselībai, labsajūtai un uzturam”.
Otrajā grāmatā „Savvaļas augu virtuve” ir apkopotas izglītības programmas „Zaļā dzīvesveida skola” moduļa „Zaļā virtuve’’ semināros pārbaudītās, uzlabotās vai oriģinālas receptes gan no pazīstamiem, gan mazāk pazīstamiem augiem, ko var atrast savvaļā no agra pavasara līdz vēlam rudenim. Grāmatā iekļautas arī receptes no citu tautu tradicionālās savvaļas augu izmantošanas virtuves. Atsevišķas nodaļas veltītas augu miltiem, garšvielām, dzērieniem un daudzveidīgai savvaļas augu fermentēšanai.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: