Ēdiens ir viens no vissvarīgākajiem faktoriem,kas uztur dzīvību. Vienīgi derīgas barības uzņemšana veicina cilvēka pareizu augšanu un attīstību, savukārt kaitīgas barības lietošana ir slimību cēlonis. Šī grāmata ir praktisks kulinārijas ceļvedis, kuru izmanto doktora Valērija Siņeļņikova skolā "Svetoč", lai gatavotu veģetārus un laktoveģetārus ēdienus. Tā stāsta par vēdisko ēšanas mākslu, kuru apgūstot, sātu gūst ne tikai ķermenis, bet arī Dvēsele.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: