Profesora Anatolija Danilāna grāmatu “Dakteris ar dakšinu” tikpat labi varētu nosaukt “Ēdiena reabilitācija”. Kāpēc tā? Slavenais gastroenterologs ar vieglu roku apgāž daudzus pamatīgi iesūnojušus uzskatus par veselīgiem produktiem un ēšanu. Kafija bīstama? Muļķības! Piens labs tikai bērniem? Nieki! Treknumiņš — tīrā inde? Jāsmejas! “Cilvēks būtībā ir visēdājs; vienīgais, ar ko nopietni grēkojam mūsdienās, ir pārāk lielais cukura daudzums uzturā,” uzsver profesors, piebilstot, ka veselīga dzīvesveida piekritējiem pietiktu sekot diviem svarīgiem principiem: atvēlēt laiku ēšanai, kārtīgi sakošlājot ēdienu, lai izdalītos siekalas — kas tajās tik labs, lasi grāmatā i Otrs ir maratonistu uztura princips: “Ēd kā nabadzīgs cilvēks!” Te gan pačukstēsim priekšā — kūciņas un bulciņas atstājiet retai svētku reizei, nevis baudiet ikdienā. “Daudzas lietas, ko es pats savā laikā uzskatīju par baltu patiesību, ir izrādījušās maldīgas. Un tas ir labi. Jo tā “darbojas” zinātne — tā ir pastāvīgā kustībā un attīstībā. Sastingums un dogmas nozīmē, ka par zinātni runāt nevar,” skaidro Anatolijs Danilāns. Aizraujošs stāstījums par jaunākajiem sasniegumiem zinātnes jomā mijas ar receptēm, kuras aizvien gatavo arī viņa kundze Irēna Danilāne. Piedāvājam tās izmēģināt arī jums!
This item is out of stock
Leave your e-mail and you will receive a message as soon as it is available again!
Attention: Delivery of sale books may be delayed!
Discount on full price items. Discounts cannot be combined!
Free delivery to OMNIVA parcel machines in Latvia for orders over €35.00.
Free delivery to any GLOBUSS bookstore within 2-5 working days.
Share on social networks: