Autori piedāvā mūsdienīgas ēdienu receptes. Iespēju robežās, klāt pie ēdiena receptes vai tā pagatavošanas aprakstā sniegti norādījumi mikroviļņu krāsns izmantošanai. Dārzeņu, zivju un gaļas ēdieniem veltītajās nodaļās piedāvātas daudzas receptes, kurās ieteikts izmantot ari kādu ne tik tradicionālu virtuves ierīci vai piederumu, piemēram, ķīniešu vokpannu, taukvāres katlu, blenderi vai grilu.
Ja rodas šaubas par konkrēta ēdiena gatavošanu, noderēs kāda no 500 fotogrāfijām, kurās soli pa solim parādīts, kā racionāli un bez lielām pūlēm pagatavot gan vienkāršu, gan sarežģītāku maltīti.
Cerams, šajā lielajā kulinārijas rokasgrāmatā katrs atradīs atbildes uz itin visiem jautājumiem.