Vai jūs atšķirat Maskavas Mūli no Krievijas Baltā? Stoli no Belvederes? Mikronu filtrēšanu no kokogļu filtrēšanas? Neatkarīgi no tā, kā jūs lietojat savu degvīnu, ir pienācis laiks pieņemt savu iekšējo degvīna snobu. Kā būt degvīna snobam ir ideāla grāmata gan dzeršanas mākslas iesācējiem, gan arī zinātājiem, sākot ar degvīna pazemīgo vēsturi kā zāļu dzērienu un pavadot to līdz zvaigznes sasniegšanai ar augstākās klases degvīna novērtētājiem un miksologiem. Savienojot aizraujošus stāstus, sīkumus un receptes ar pakāpenisku ceļvedi, kā kļūt par degvīna snobu, Brittany Jacques piedāvā iesācēju rokasgrāmatu par pareiziem stikla izstrādājumiem, mājas bārā nepieciešamo aprīkojumu un vissvarīgāko degvīna vārdu.
Vai esat kādreiz gribējuši pasūtīt netīru martini, maisītu, īpaši mitru? Kā būt degvīna snobam ir ideāla grāmata jums. Kā būt degvīna snobam piedāvā vairāk nekā 50 receptes, kurās ir viss, sākot no Džeimsa Bonda iecienītākā Martini līdz Dvaita bietēm virs klintīm no The Office, kā arī pavadošie našķi un sānu ēdieni. Tā kā Brittany Jacques ir jūsu ceļvedis, šeit sākas jūsu ceļojums, lai kļūtu par degvīna snobu.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Uzmanību: izpārdošanā iegādāto grāmatu piegāde var kavēties!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: