Žurnāls piedāvā klasiskas un arī interesantas receptes gan tiem, kuri konservēšanā nav iesācēji, gan arī tiem, kuri darīs to pirmo reizi. Pēdējiem sagatavots bilžains ielikums ar konservēšanai vēlamu un nepieciešamu virtuves priekšmetu topu, kā arī paskaidrotas vairākas būtiskas likumsakarības: kā pārrēķināt receptēs noteikto etiķa daudzumu etiķa esences vietā, kādas burkas un vāciņus izvēlēties mūsdienīgiem konservējumiem, ko darīt, lai krājumi labi uzglabātos. Autori Sandra un Valdis Ošiņi kopš 2005. gada strādā pie projekta “Garšīgā Latvija. Latviskais Sastāvdaļas dzīves stils. Identitāte”.
Šīs preces nav noliktavā
Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Dalies sociālajos tīklos: