Žurnāls piedāvā klasiskas un arī interesantas receptes gan tiem, kuri konservēšanā nav iesācēji, gan arī tiem, kuri darīs to pirmo reizi. Pēdējiem sagatavots bilžains ielikums ar konservēšanai vēlamu un nepieciešamu virtuves priekšmetu topu, kā arī paskaidrotas vairākas būtiskas likumsakarības: kā pārrēķināt receptēs noteikto etiķa daudzumu etiķa esences vietā, kādas burkas un vāciņus izvēlēties mūsdienīgiem konservējumiem, ko darīt, lai krājumi labi uzglabātos. Autori Sandra un Valdis Ošiņi kopš 2005. gada strādā pie projekta “Garšīgā Latvija. Latviskais Sastāvdaļas dzīves stils. Identitāte”.
This item is out of stock
Leave your e-mail and you will receive a message as soon as it is available again!
Discount on full price items. Discounts cannot be combined!
Free delivery to OMNIVA parcel machines in Latvia for orders over €35.00.
Free delivery to any GLOBUSS bookstore within 2-5 working days.
Share on social networks: