Reģistrējies un saņem 10% atlaidi visām pilnas cenas precēm!

The World Atlas of Coffee 3rd edition : From beans to brewing – coffees explored, explained and enjo

€35.90

Padziļināts ceļvedis dinamiskajā kafijas ražošanas pasaulē, ko sarakstījis Sunday Times bestsellera "How to Make the Best Coffee at Home" autors Džeimss Hofmans.

Šī grāmata ir nepieciešama ikvienam, kurš vēlas labāk izprast kafiju, tās brīnišķīgās nianses un iespējas. Šis paplašinātais un pilnībā atjauninātais 3. izdevums satur jaunas nodaļas par kafiju bez kofeīna un brūvēšanas metodēm, kā arī papildu informāciju par tādiem ievērojamiem kafijas izcelsmes reģioniem kā Austrālija, Japāna un Puertoriko.

Kafija nekad nav bijusi labāka vai interesantāka kā šodien. Kafijas ražotājiem ir pieejamas vairāk šķirnes un tehnoloģijas nekā jebkad agrāk, un mēs, kā patērētāji, varam izmantot šo pieredzi, lai pārliecinātos, ka kafija, ko mēs dzeram, ir labākā, ko varam atrast. Kafijas izcelsme, tās novākšanas veids, grauzdēšanas process un ūdens, ko izmanto kafijas pagatavošanai, ir tikai daži no faktoriem, kas ietekmē to, kāda ir mūsu dzēriena garša. Barista čempions un kafijas eksperts Džeims Hofmans izskata galvenos faktorus, aplūkojot kafijas šķirnes, vides ietekmi, novākšanas un apstrādes veidus, izmantotās grauzdēšanas metodes, kā arī kafijas pupiņu pagatavošanas veidus.

Valsti pēc valsts – no Bolīvijas līdz Zambijai – Džeims identificē galvenās īpašības un metodes, kas nosaka šīs valsts produkcijas kvalitāti. Ceļā mēs uzzinām visu, sākot no espresso mašīnas izstrādes līdz pat tam, kāpēc stipruma norādes uz lielveikalu kafijas iepakojumiem patiesībā nav labas ziņas. Šī ir pirmā grāmata, kas apraksta kafijas ražošanu vairāk nekā 35 valstīs, aptverot zināšanas, kas iepriekš nekad nav publicētas ārpus kafijas nozares.

  • Autors: James Hoffmann
  • Ražotājs: Octopus Publishing Group
  • Valoda: Angļu valoda
  • ISBN kods: 9781784729868
  • Vāku tips: Cietie vāki
  • Izdošanas gads:2025
  • Lpp.:288

Šīs preces nav noliktavā

Atstājiet savu e-pastu un Jūs saņemsiet ziņu, tiklīdz tā atkal būs pieejama!

Photo

MELNĀS PIEKTDIENAS pasūtījumi tiks apstrādāti un izsūtīti sākot ar 02.12.2025. Pasūtījumu apstrādes laiks var aizņemt no 5 līdz 10 darba dienām.

Photo

Reģistrējies un saņem 10% atlaidi pilnas cenas precēm.

Photo

Pasūtījumu apstrāde notiek darba dienās. Apmaksātie pasūtījumi tiek apstrādāti un izsūtīti 2-5 darba dienu laikā.

Photo

Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €40.00.

Photo

Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.

Dalies sociālajos tīklos:

Produkta apraksts

PIRMIE DIVI IZDEVUMI PĀRDOTI 400 000 EKSEMPLĀROS Padziļināts ceļvedis dinamiskajā kafijas ražošanas pasaulē no Sunday Times bestselleru autora Džeimsa Hofmana, kurš ir grāmatas "How to Make the Best Coffee at Home" autors. ***

Šī grāmata ir nepieciešama ikvienam, kurš vēlas labāk izprast kafiju, tās brīnišķīgās nianses un iespējas. Šis paplašinātais un pilnībā atjauninātais 3. izdevums satur jaunus nodaļas par kafiju bez kofeīna un brūvēšanas metodēm, kā arī papildu informāciju par tādiem ievērojamiem kafijas izcelsmes reģioniem kā Austrālija, Japāna un Puertoriko.

Kafija nekad nav bijusi labāka vai interesantāka kā šodien. Kafijas ražotājiem ir pieejamas vairāk šķirnes un tehnoloģijas nekā jebkad agrāk, un mēs, kā patērētāji, varam izmantot šo pieredzi, lai pārliecinātos, ka kafija, ko mēs dzeram, ir labākā, ko varam atrast. Kafijas izcelsme, tās novākšanas veids, grauzdēšanas process un ūdens, ko izmanto kafijas pagatavošanai, ir tikai daži no faktoriem, kas ietekmē to, kāda ir mūsu dzēriena garša. Barista čempions un kafijas eksperts Džeims Hofmans izskata galvenos faktorus, aplūkojot kafijas šķirnes, vides ietekmi, novākšanas un apstrādes veidus, izmantotās grauzdēšanas metodes, kā arī kafijas pupiņu pagatavošanas veidus.

Valsti pēc valsts – no Bolīvijas līdz Zambijai – Džeims identificē galvenās īpašības un metodes, kas nosaka šīs valsts produkcijas kvalitāti. Ceļā mēs uzzinām visu, sākot no espresso mašīnas izstrādes līdz pat tam, kāpēc stipruma norādes uz lielveikalu kafijas iepakojumiem patiesībā nav labas ziņas. Šī ir pirmā grāmata, kas apraksta kafijas ražošanu vairāk nekā 35 valstīs, aptverot zināšanas, kas iepriekš nekad nav publicētas ārpus kafijas nozares.

Līdzīgas preces Līdzīgas preces

Ieskaties, varbūt noder

Kāds nesen iegādājās Kāds nesen iegādājās

Šīs preces ir pamanījuši citi e-veikala apmeklētāji
Romantiskais Bingo

Romantiskais Bingo

€29.95
Kolēģe
Frīda Makfadena

Kolēģe

€20.95
Četrdesmit burkas gurķu. Stāsti
Evija Martukāne

Četrdesmit burkas gurķu. Stāsti

€13.95

Neatradi to, ko meklēji? Palīdzēsim!

Sazināties