Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore ir Latvijā pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja un Radio SWH „balss” Iveta Galēja. Grāmatā iekļauti 25 garšaugi, kurus katrs var audzēt arī pats savā piemājas dārziņā, dzīvoklī uz palodzes vai uz lodžijas. Grāmatā iztirzāti dažādi garšaugu praktiskās izmantošanas aspekti. Aprakstīta augu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās – virtuvē, ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai.
Lasītājs uzzinās:
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšaugu kulinārai izmantošanai,
• desmitiem vēl citu recepšu novārījumu, uzlējumu, tēju, komprešu un vannas ūdens gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšaugu īpatnībām, audzēšanas prasībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšaugu ievākšanai un uzglabāšanai.
Kā “atsvaidzināt” tik pierasto olu kulteni? Ko darīt ar lielveikalā nopirktajām salvijas lapām? Kādi augi izmantojami kā līdzeklis pret saaukstēšanos vai gremošanas uzlabošanai? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem meklējiet grāmatā „Garšaugi”. Izmantojiet pasaules pieredzi savās mājās!
This item is out of stock
Leave your e-mail and you will receive a message as soon as it is available again!
Attention: Delivery of sale books may be delayed!
Discount on full price items. Discounts cannot be combined!
Free delivery to OMNIVA parcel machines in Latvia for orders over €35.00.
Free delivery to any GLOBUSS bookstore within 2-5 working days.
Share on social networks: