Amanda Ozoliņa ir 10 gadus šef-konditore ar 7 gadu pieredzi vadot konditorejas uzņēmumu un strādājot ražošanā 14 stundas dienā vairāku gadu garumā. Amandas receptes ir kļuvušas populāras visā pasaulē, un vairāk nekā 20,000 cilvēku cep pēc viņas norādījumiem.
Viņas īpašā prasme ir sarežģītas konditorejas tehnikas izskaidrot vienkāršā un saprotamā veidā, lai ikviens varētu radīt izcilus desertus savās mājās. Amanda ir eksperte makarūnos, musa kūkās un daudzslāņainos biskvīta kūkās, kas piešķir viņas konditorejai unikālu šarmu un garšu.
Kad Amanda neatrodas virtuvē, viņa aizraujas ar ceļošanu, kas viņu ir aizvedusi uz vairāk nekā 30 valstīm. Viņa salīdzina kulināriju ar ceļojumu — katrs jauns projekts ir kā piedzīvojums, kas prasa atklāšanu un izpēti.